ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA L'AMISTAT D'ALFAFAR

Principal Arriba Enllaços             ACCES A L'ACTUALITAT DE LA NOSTRA FALLA

  Festes d'Alfafar                  
PAULA, IVAN, LIDIA I RAUL SON NOSTRE QUADRE D'HONOR DE 2018

Principal Arriba

La nostra participació en les Festes Patronals i Populars d'Alfafar es molt completa i activa i es remonta al primer any de creació de la falla.

  

La presentació tambe es un lloc on no pot faltar la nostra comissió.

En l'any 2007 varem tindre l'honor de que la Regina de les Festes

fora de la nostra falla (Erica Gimeno i Pérez)i al mateix temps la Fallera Major d'Alfafar (Lidia Parra i Villada) tambe perteneixia a la nostra comissió.

 

 

 

En 2009 la Regina de les Festes d'Alfafar (Cristina López i Martínez) ha tornat a ser una fallera de la nostra comissió, acompanyada en la seua Cort d'Honor per atres falleres.

 

 

 

 

La cavalcada, on en carrosa o en camions tots els anys participen un bon grapat de fallers i falleres de la nostra comissió.

El festival de Paelles, sol ser un dia de molta calor, ya que com tots sabem estem a principis de setembre i a eixe detall tenim que afegir el foc de les paelles, pero nos ho pasem en gran.

El Barracó, es el lloc d'encontre obert a tot lo mon, on durant tots els dies de festa,  nos concentrem per als actes i en ell es dina i es sopa.

L'Ofrena, la nostra comissió no falta cap any a est acte on tot lo poble acodix a l'església per a oferir les flors a la nostra patrona.

  

  

 

La processó. Pot ser siga l'acte mes significatiu de les festes del nostre poble, on els carrers es plenen d'alfafarencs i alfafarenques, uns participant en la processó i atres veent a la gent i a les imàgens.

 

 

Envia un mensage a info@fallalamistat.com o a lamistatalfafar@gmail.com  ab preguntes o comentaris referents a esta web.
Darrera modificació: 12-02-2018